Dragnea: Ponta nu o să mai aibă ocazia să voteze cu Antonescu

| 29 mai, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat, joi, dezvaluirile facute de Victor Ponta in legatura cu voturile pe care acesta le-a acordat la alegerile prezidentiale din cei aproape 25 de ani de democratie.

"Cred ca Victor nu o sa mai aiba sansa asta sa il voteze (pe Crin Antonescu - n.red.) pentru ca nu o sa candideze (la prezidentiale - n.red.). Domnul Ponta cred ca o sa candideze, in toata tara pe unde am fost toata lumea a vrut lucrul asta", a declarat Dragnea, adaugand ca el a votat cu Mircea Geoana in ambele tururi ale alegerilor prezidentiale din 2009 si ca "niciodata nu a votat cu dreapta".

Spre deosebire de vicepremier, premierul a declarat ca in primul tur din 2009 l-a votat pe Crin Antonescu si pe Geoana doar in turul al doilea, desi era seful sau de campanie.

De asemenea, intrebat de ce crede ca presedintele nu a venit la sediul BEC pentru ceremonia de inmanare a certificatelor de membru in Parlamentul European, asa cum a facut in trecut, Dragnea a spus ca "la 6% voturi e greu sa mai iesi pe strada".

Presedintele PSD, Victor Ponta, fost purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, a afirmat ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoana.

"In '90 am votat cu Ratiu, n-a iesit, in '92 am votat cu Constantinescu, n-a iesit, in '96 am votat cu domnul Constantinescu, a iesit. In 2000 am votat cu Isarescu, n-a iesit, in 2004 am votat cu Nastase, n-a castigat. In 2009 am votat mai intai cu Antonescu si apoi cu Mircea Geoana, n-a iesit. O sa merg si pe 2 si pe 16 noiembrie la vot. S-ar putea ca de data asta sa iasa cu cine votez eu", a declarat Victor Ponta, miercuri, in cadrul intalnirii cu tineretul social democrat.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ