Ponta: Oprescu şi Diaconu sunt posibili prezidenţiabili ai PSD

| 29 mai, 2014

Victor Ponta a declarat, la România TV, că cel susţinut de către PSD pentru alegerile prezidenţiale va trebui să aibă o notorietate foarte ridicată.

Preşedintele social-democraţilor a afirmat că alţi prezidenţiabili în afară de el sunt cei pe care sondajele îi indică în fruntea topului notorietăţii şi încrederii. Invitat să dea câteva nume, Ponta i-a menţionat pe Mircea Diaconu, Mugur Isărescu, Sorin Oprescu şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Victor Ponta a afirmat că îşi doreşte o candidatură la alegerile prezidenţiale doar în cazul în care PSD nu va găsi un candidat care să aibă şanse reale să devină preşedinte al României. "Dacă nu există altă variantă cu şanse de câştig, voi candida eu", a spus Ponta, conform RomâniaTV.net.

Întrebat dacă sunt multe nume pe lista de posibili candidaţi ai PSD, Ponta a răspuns: "Nu, sunt puţine nume. Este suficient să luaţi ultimele sondaje şi o să vedeţi. Mugur Isărescu, Sorin Oprescu şi Călin Popescu Tăriceanu. Cam aici se opresc lucrurile".

Liderul PSD a subliniat nevoia ca acel candidat să fie deha foarte cunoscut alegătorilor. "Un candidat nu-l poţi scoate din pălărie. Poate fi domnul Diaconu, poate fi şi altcineva", a spus Ponta. Acesta a adăugat că Diaconu a îndeplineşte condiţia de notorietate ca să fie candidat susţinut de PSD. "Nu exclud aşa cevam dar nu am avut nici un fel de discuţie cu el. După alegerile europarlamentare, el are notorietatea necesară şi noi nu l-am considerat un adverasar", a conchis Ponta.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ