UPDATE Mircea Diaconu: Nu e cazul să candidez la prezidenţiale

| 30 mai, 2014

Actorul Mircea Diaconu a declarat vineri la sediul Biroului Electoral Central că 'nu e cazul' să candideze la alegerile prezidenţiale, adăugând că îşi respectă contractul cu cetăţenii pentru Parlamentul European.

"Nu e cazul. Eu sunt om de contract, toată viaţa am lucrat pe contract şi mă conţin de contract. Am primit contractul ăsta de la cetăţeni şi îl fac", a spus Diaconu la BEC, unde a venit să-şi ridice mandatul de europarlamentar.

El a adăugat că o candidatură la prezidenţiale este o' treabă foarte serioasă', pe care partidele trebuie să o ia în serios.

'E absurd. Să-şi vadă fiecare lungul nasului, eu mi-l văd. M-au votat doar 7% dintre cetăţeni', a menţionat Mircea Diaconu.

Întrebat dacă a primit vreo informaţie în legătură cu contestarea mandatului său de către Agenţia Naţională de Integritate, el a răspuns că nu ştie nimic despre acest subiect: 'ANI nu vorbeşte cu mine'.

Mircea Diaconu a precizat că obţinerea mandatului de europarlamentar nu este cea mai mare realizare a vieţii sale, 'o demnitate' mai mare fiind câştigarea Premiului Uniunii Scriitorilor, alături de Marin Preda, în 1977, cu o carte pe care o relansează vineri la Bookfest.

Diaconu a obţinut la alegerile din 25 mai 379.582 de voturi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ