Mircea Diaconu, primul ȘOC la Bruxelles. Ce s-a întâmplat în PE

| 09 iun, 2014

După primele zile petrecute la Bruxelles în calitate de europarlamentar, Mircea Diaconu a venit în platoul emisiunii "Punctul de întâlnire", de la Antena 3, unde a vorbit despre ce se întâmplă în Parlamentul European. Maestrul a vorbit și despre întâlnirea pe care a avut-o cu Sir Graham Watson.

"Primul șoc plăcut pe care l-am avut la Bruxelles a fost că, imediat ce am sosit, am fost "validat". Mă uitam peste tot, parcă nu îmi venea să cred că nu au apărut contestații. Nu a fost nimic. După aceea, am dus mașina în parcarea subterană de la Parlamentul European și după aceea mi-am văzut de treabă", a spus Mircea Diaconu la Antena 3.

De asemenea, marele actor a povestit că primul om cu care a vrut să vorbească a fost Sir Graham Watson.

"Am spus de mult că dacă voi ajunge în Parlamentul European, primul om pe care vreau să-l întâlnesc este Sir Graham Watson. De ce? Pentru că în 2012, când se spunea că în România s-a dat o lovitură de stat, Sir Graham Watson a fost singura persoană cu vizibilitate care ne-a luat apărarea. De aceea, m-am dus să îi prezint omagiile. Plăcerea mea a fost că dumnealui m-a sunat primul", a continuat Mircea Diaconu.

Întrebat de Radu Tudor dacă va rămâne în continuare apropiat de grupul liberalilor din Parlamentul European, actorul a zis: "Iată ce vă spun și sunt destul de ferm când zic asta: statutul meu este independent. Este un contract pe care îl am cu oamenii care mi-au dat votul. Am stat de vorbă cu mai multe grupuri, mai mulți politicieni îmi explicau și încercau să mă convingă să mă afiliez undeva, dar rămân independent".

Actorul a mai zis că după discuțiile pe care le-a avut cu Watson, nu vrea să le transmită nimic liberalilor din România, legat la PPE și ALDE. "Îmi pare rău, dar nu vreau să transmit nimic. Mă feresc de acest subiect cât pot eu de tare. Este un subiect dureros pentru mine. Câțiva dintre liberali știu sau înțeleg, nu trebuie să le transmit eu mesaje. Liberalii vor avea un Congres, așa că au tot timpul să facă ordine, să-și asigure viitorul și să-și reașeze principiile și după aceea, mai vorbim", a punctat Mircea Diaconu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ