Iohannis: Afilierea la PPE va fi consacrată printr-o decizie a Congresului PNL din iunie

| 03 iun, 2014

Preşedintele interimar al liberalilor, Klaus Iohannis, a afirmat că afilierea PNL la PPE, după ce toţi europarlamentarii PNL au semnat aderarea la grupul PPE din Parlamentul European, va fi consacrată printr-o decizie a Congresului PNL din această lună.

 

'Apartenenţa europarlamentarilor liberali la grupul parlamentar al PPE este ferm stabilită şi a fost decisă în cadrul Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal, forul statutar de conducere. (...) Afilierea Partidului Naţional Liberal la PPE, nu la grupul din Parlamentul European, este o temă de dezbatere în interiorul PNL, începând de la baza partidului, care va fi consacrată printr-o decizie în Congresul din data de 28-29 iunie', susţine Iohannis, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Preşedintele interimar al PNL a salutat declaraţiile purtătorului de cuvânt al PPE, Kostas Sasmatzoglou, care confirmă faptul că procesul de afiliere este în desfăşurare, conform calendarului anunţat.

El şi-a exprimat convingerea că în PNL 'punctul de vedere majoritar al membrilor este cel în favoarea integrării în familia popular europeană'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ