Vasile Blaga: Victor Ponta a recunoscut că este trădător din naştere

| 29 mai, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, la România TV, că premierul Victor Ponta a recunoscut că este un trădător "din naştere" prin declaraţia referitoare la faptul că l-a votat pe Crin Antonescu în turul I al alegerilor prezidenţiale din 2009.

Vasile Blaga a pus declaraţia pe seama faptului îngrijorării pe care unificarea dreptei i-o provoacă liderului PSD. "Victor Ponta e deja supărat. A dat în bâlbâială. A recunoscut că este trădător din naştere. Să vii tu, ca fost şef de campanie la prezidenţiale şi să spui că nu ţi-ai votat candidatul şi acum să mai vrei să te sprijine PSD-ul? Nu-l mai sprijină nici populaţia", a comentat preşedintele PDL.

Victor Ponta a declarat, joi, că nu a votat niciodată cu Ion Iliescu la alegerile prezidenţiale şi nici cu Mircea Geoană în primul tur la scrutinul prezidenţial din 2009, pentru că atunci îl considera pe Crin Antonescu "schimbarea de care avea nevoie România". Acum, Ponta spune că Antonescu "trebuie schimbat". "Nu am apucat (să-l votez - nred.)", a declarat Victor Ponta, întrebat de ce nu l-a votat pe Ion Iliescu în 1990.

Cât despre Mircea Geoană, Ponta a spus: "L-am votat în turul al II-lea în 2009". "La prezidenţiale oamenii votează în primul rând candidatul', a adăugat preşedintele PSD.

Ponta a repetat, întrebat fiind despre faptul că a fost şeful campaniei electorale a lui Mircea Geoană, că l-a votat pe acesta în turul II al alegerilor prezidenţiale: "În 2009, în turul I îl consideram pe Crin Antonescu schimbarea de care avea nevoie România".

El a adăugat zâmbind că şi acum crede acelaşi lucru, şi anume că "trebuie schimbat domnul Antonescu".

Anterior, preşedintele PSD le-a spus tinerilor social-democraţi prezenţi la festivitatea de premiere a câştigătorilor celei de-a treia ediţie a concursului Olimpiada de Comunicare Politică organizat de TSD Bucureşti, că din 1990 a votat şi că doar în două cazuri votul său a fost unul câştigător.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ