Antonescu lui Ponta la BEC: Bravo, ţine-o tot aşa, cu dreapta!

| 29 mai, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, s-a salutat joi la Biroul Electoral Central (BEC) cu preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu. În plus, Antonescu i-a transmis liderului social-democraţilor: 'Bravo, ţine-o tot aşa, cu dreapta!' iar premierul i-a răspuns scurt: 'Succes!'.

Replica preşedintelui PNL, Crin Antonescu, vine în contextul în care liderul PSD, Victor Ponta, a declarat la finalul unei reuniuni a tinerilor social-democraţi că nu l-a votat preşedinte pe Ion Iliescu, şi nici pe Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2009, când a optat pentru Crin Antonescu, care pentru el reprezenta 'schimbarea de care avea nevoie România'.

BEC a înmânat joi celor 32 de europarlamentari certificatele doveditoare ale alegerii lor la scrutinul din 25 mai.

Victor Ponta a precizat, după ceremonie, că nu ştie de ce Mircea Diaconu nu a venit la BEC alături de europarlamentarii aleşi ca să-şi primească documentul care atestă câştigarea mandatului în Parlamentul European.

'Nu ştiu, dar, după cum ştiţi, au fost doi dintre colegii noştri care, de asemenea, nu au fost prezenţi. Deci, de asemenea, nu e condiţie obligatorie să fii prezent la momentul înmânării. Sorin Moisă a mers la Bruxelles pentru că trebuie să-şi închidă colaborarea pe care o avea cu Comisia Europeană şi doamna Andronescu de principiu ar vrea să rămână preşedinte al Comisiei de educaţie din Senat. Şi asta înseamnă că, prin efectul acestei retrageri, va intra domnul Negrescu, dar sunt nişte proceduri de îndeplinit', a declarat Victor Ponta.

Premierul s-a abţinut să comenteze faptul că parlamentarii PDL nu au venit să-l salute, totuşi a precizat că s-a bucurat în cazul celor care au făcut acest lucru.

'Cine a venit, m-am bucurat. Au fost domnul Buşoi, domnul Winkler. Fiecare cum doreşte', a spus Ponta, adăugând că nu ţinea neapărat să se salute cu europarlamentarul PDL Monica Macovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ