Ponta: Candidatul PSD la prezidenţiale va fi stabilit la congresul din septembrie

| 29 mai, 2014

Congresul PSD la care se va stabili candidatul la alegerile prezidenţiale va avea loc în prima săptămână din luna septembrie, a declarat premierul Victor Ponta.

"Probabil că în prima săptămână din septembrie (va fi organizat congresul PSD - n.r.). Candidatul îl stabilim în cadrul congresului", a anunţat Ponta, joi, la Parlament, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Anterior, premierul afirma că va candida la prezidenţiale din partea PSD 'cu plăcere şi cu mare încredere', dacă partidul îi va cere acest lucru, adăugând însă că şi-ar dori să rămână în funcţia de premier până în anul 2016.

'Trebuie să ne stabilim candidatul cu calm. Nu ne grăbeşte nimeni în niciun fel. Evident că va trebui să avem şi un congres şi foarte posibil să fie la începutul lui septembrie. Vreau să ştiţi de la mine - dacă m-aţi întreba ce prefer, aş vrea să fiu un foarte bun premier până în 2016, dar am învăţat în aceşti ani că, dacă ai un preşedinte care te încurcă, e foarte greu să fii un prim-ministru. (...) Stabilim împreună care e soluţia cea mai bună. Dacă eu trebuie să candidez, candidez cu mare plăcere şi cu mare încredere', a spus Ponta.

Tag-uri: psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ