Ponta: Nu a existat un conflict între Ghiţă şi Negoiţă; au vrut să dea o ştire şi au reuşit

| 29 mai, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi că nu existat niciun conflict între Sebastian Ghiţă şi Robert Negoiţă, iar astfel de discuţii ar trebui să nu mai apară în cadrul partidului pentru că îi afectează imaginea.

Întrebat după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD dacă s-a rezolvat conflictul Negoiţă - Ghiţă, Ponta a răspuns: 'S-a rezolvat. N-a fost niciun conflict. O să se pronunţe Justiţia'. 

'Mi-au spus că au vrut să dea o ştire la B1 Tv şi au reuşit, iar la B1 s-a discutat o săptămână despre ceva ce nu a existat. Nu am voie să discut despre problemele aflate în faţa Justiţiei. Să nu cumva să mă întrebaţi, de exemplu, de domnul Uioreanu că n-am voie să comentez. Ştiu că domnul Antonescu luptă cu baronii, eu nu mă bag în aceste lucruri', a comentat Ponta ironic, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că imaginea PSD este întotdeauna afectată dacă există discuţii de genul celor dintre Ghiţă şi Negoiţă, de aceea nu vor mai apărea. 'Dacă apar încercăm să le rezolvăm', a completat prim-ministrul. 

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a depus plângere penală la Parchetul General împotriva deputatului PSD Sebastian Ghiţă susţinând că acesta l-a ameninţat cu moartea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ