Faptele din dosarul în care Sebastian Ghiţă este acuzat de şantaj s-au prescris

| 11 feb, 2014

Curtea de Apel Bucureşti a constatat marţi că acuzaţiile de înşelăciune din dosarul în care deputatul PSD Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată s-au prescris şi a acordat un termen pentru 25 februarie, când Ghiţă trebuie să se prezinte şi să spună dacă doreşte continuarea procesului pentru faptele menţionate.

În februarie 2006, procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti i-au trimis în judecată pe Sebastian Aurel Ghiţă, Dan Constantin Grigoriu, Dan Florin Berendel, Romulus Gheorghe, Ioan Gheorghe Lalu, Alexandru Lenghel, Iriza Ştefan, Mircea Daniel Nicorici şi Stela Ştefan pentru evaziune fiscală cu produse petroliere, complicitate la înşelăciune şi fals în declaraţii, conform Agerpres.

Tribunalul Bucureşti i-a achitat pe inculpaţi în noiembrie 2011, Sebastian Ghiţă fiind achitat atât pentru complicitate la înşelăciune în formă continuată, cât şi pentru fals în declaraţii, deoarece nu au fost întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor menţionate.

Tag-uri: CAB, Sebastian Ghita
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ