Sebastian Ghiţă: Nu am nicio legatură cu TVR 1 sau cu contractul de securizare a frontierelor

| 09 oct, 2013

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a declarat că nu are nicio legătură cu Televiziunea Publică sau cu contractul privind securizarea frontierelor României pentru care preşedintele i-a menţionat numele în declaraţia de presă de marţi.

"Nu am nicio legatură cu TVR 1 şi nici nu voi avea, de niciun fel. Nu am nicio legatură cu licenţele radio Guerilla şi nici nu intenţionez vreodată", a declarat deputatul PSD Sebastian Ghiţă pentru Hotnews.ro. Sebastian Ghiţă a făcut această precizare în contextul în care şeful statului a susţinut în declaraţia de presă că ordonanţa de urgenţă privind insolvenţa ar urmări "ca Sebastian Ghiţă să purceadă la a achiziţiona televiziuni şi radiouri (ca) să le pună în slujba domnului Ponta, dacă se poate şi TVR".

De asemenea, Traian Basescu a sugerat marţi seara că i s-ar pregăti un contract de 30 de milioane de euro pentru securizarea frontierelor. În replică, Sebastian Ghiţă a declarat că nu a avut şi nici nu are vreo legatură cu acest contract. "În ceea ce priveşte contractul pentru securizarea frontierelor României, acesta este "al unei companii franco-germane, EADS, şi nu am avut nici eu şi nici vreo companie cu care am lucrat sau am deţinut-o în ultimii 15 ani nici cea mai mică legatură cu acel contract şi nici nu intenţionez să avem", a susţinut Sebastian Ghiţă.

Deputatul PSD a punctat că "bugetul alocat de guvern se referă la obligaţiile anterioare asumate de România în trecut".

Sebastian Ghiţă a menţionat că a urmărit discursul lui Traian Băsescu de marţi seara, dar nu doreşte să se abată "de la ideea că orice poziţionare a mea trebuie să fie corectă şi respectuoasă". "Nu intenţionez să îmi schimb comportamentul faţă de preşedintele României sau faţă de instituţii sau autorităţi româneşti, oricât de mogul oi fi eu", a subliniat Sebastian Ghiţă.

"Comportamentul trebuie să fie decent şi respectuos şi îmi doresc ca redacţia România TV să fie foarte scrupuloasa şi atentă cu subiectele de presă pe care le promovează. Cu toate acestea, ziariştii de acolo au ideilie şi mândria lor şi eu nu cred că pot să-i oblig să facă sau să nu facă anumite subiecte în cadrul emisiunilor lor", a mai spus Sebastian Ghiţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ