Sebastian Ghiţă: Maior este o capacitate şi poate să ajute mult

| 17 ian, 2014

Într-un interviu pentru ziarul Bursa, Sebastian Ghiţă arată că directorul SRI, George Maior, a atenţionat din timp asupra faptului că unii din cei care au protestat împotriva proiectului de la Roşia Montana ar fi dorit să recurgă la violenţe, iar premierul Victor Ponta "a reacţionat inteligent".

Sebastian Ghiţă crede că George Maior ar trebui să facă parte din viitoare echipă de conducere a României. Sebastian Ghiţă a afirmat că Maior poate "să ajute mult prin echilibrul şi calmul său". "Este o capacitate (...) Domnia sa are o educaţie superioară multor lideri din ţara noastră", a afirmat parlamentarul. Întrebat dacă directorul SRI ar putea ajunge preşedintele României, Sebastian Ghiţă şi-a exprimat convingerea că acesta va face parte din viitoarea echipă de conducere, fiind calificat pentru "orice funcţie", scrie RomâniaTv.net.

Sebastian Ghiţă a avut, de asemenea, cuvinte de laudă faţă de magistraţi pe care PSD i-a criticat constant. "Tiberiu Niţu, Laura Kovesi, Livia Stanciu, noile echipe din CSM, Robert Cazanciuc, sunt deasupra oricăror bănuieli (...) Corupţia distruge competitivitatea", a afirmat Ghiţă. În zilele premergătoare vizitei la Bucureşti a Victoriei Nuland, asistentul secretarului de stat, deputatul PSD a fost unul din puţinii lideri USL care a vorbit despre importanţa parteneriatului strategic cu SUA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ