Ponta despre CAS: Prioritatea absolută, reducerea contribuţiilor de asigurări sociale

| 29 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat joi că există toate condiţiile pentru finalizarea cu succes a discuţiilor cu organismele financiare internaţionale cu privire la reducerea contribuţiilor de asigurări sociale.

"Nu avem încasări mai mici, avem încasări mai mari decât anul trecut, inclusiv la taxa pe construcţii speciale, raportatul e aproape dublu decât a fost prevăzut în buget. Deci le purtăm (discuţiile - n.r.) începând de luni, când sunt aici Comisia Europeană, FMI şi Banca Mondială, cu toate politicile noastre, din care prioritatea absolută, a spus şi ministrul de Finanţe, este reducerea contribuţiilor de asigurări sociale2, a precizat Ponta, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Premierul a răspuns astfel unei întrebări legate de un posibil risc ca de la 1 iulie să nu se aplice scăderea CAS-ului aşa cum s-a preconizat.

Tag-uri: CAS, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ