Ponta: Fuziunea dintre PDL şi PNL nu e un pericol, doar să nu fie o fisiune

| 29 mai, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, joi, ca USL nu mai exista, in urma "mariajului PNL-PDL".

PresedintelePSD a facut declaratiile la iesirea din sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al social-democratilor. "Dupa mariajul PNL-PDL, evident ca USL nu mai exista", a spus liderul PSD.

In schimb, acesta a precizat ca liderii locali ai partidului pot face orice alianta in teritoriu.

De asemenea, Victor Ponta a comentat, ironic, si alianta dintre PDL si PNL, prin fuziune: "O fuziune intre dl Blaga si dl Antonescu nu poate fi un pericol pentru nimeni. Sa nu fie o fisiune. Cred ca e in regula".

Social-democratii au decis in sedinta de joi sa renunte la ideea de a reface USL si isi propun sa atraga nemultumitii din PNL, arata surse citate de Digi24.

Conducerile PDL si PNL au decis miercuri sa sustina un candidat unic la alegerile prezidentiale, in cadrul sedintei comune pentru formarea unui pol de dreapta puternic, capabil sa faca opozitie PSD.

Vasile Blaga este celcare a anuntat ca "doua partide nu pot decat sa fuzioneze ca sa formeze un mare parid de centru-dreapta", precum si ca cele doua partide au decis sa aiba un candidat unic la Presedintie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ