Iohannis despre Tăriceanu: Face un balet greu de înţeles. Nu ştim unde aterizează

| 29 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele demisionar al Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, candidat la şefia partidului, susţine că este loc în partid şi pentru fostul preşedinte al liberalilor Călin Popescu-Tăriceanu, despre care spune, însă, că nu îl mai înţelege şi că 'e păcat că se distruge o imagine care a fost bună'.

Întrebat joi, într-o conferinţă de presă, dacă mai este loc în PNL şi pentru Călin Popescu-Tăriceanu, Klaus Iohannis a răspuns: 'Loc ar fi, doar că domnul Tăriceanu face un balet greu de înţeles. Nu ştim unde aterizează'.

Klaus Iohannis a mai afirmat că nu ştie dacă Tăriceanu face jocurile cuiva.

'Nu îmi dau seama (dacă Tăriceanu face jocurile cuiva - n.r.). Sincer, nu îmi dau seama, nu reuşesc să găsesc firul roşu în aceste acţiuni. Nu am nicio explicaţie pertinentă. Este doar păcat că se distruge o imagine care a fost bună', a arătat Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iun, 2014
Victor
Iohannis face jocul Germaniei
Este mai mult decat ciudat, că presa din România atât de doritoare de scandal se ferese, chiar și in a comenta, despre faptul ca Iohannis este si cetatean german sau că a reactivat o organizatie nazista:
http://dogaruvictor.blogspot.ro/2014/03/grupul-etnic-german-trecut-si-prezent.html
Cat despre ce jocuri face Iohannis, este evident ca fac jocul statului al carui cetatean este, metoda aplicata este metoda folosita si de Basescu la preluarea PD.
Sincer nu înțeleg obsesia asta ”mioritica„ ca presedintele partidului este automat și candidatul desemnat la președenția statului, in US de la care luam atatea, cred ca niciodata presedintele partidului republican sau democrat nu a candidat si la presedenția statului.
29 mai, 2014
Costin
A cui jocuri face Johannis?
Tariceanu, sigur face jocurile adevaratilor PNL-isti. Dar a cui jocuri face Johonis? Sigur el face jocurile Guvernului German. El a ramas in Romania pentru acest scop. Johannis este urmasul Grupului Etnic German, grup desfiintat in toamna anului 1944 prin decret regal, la cererea puterilor aliate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ