Negoiţă face borduri de peste zece milioane de euro în Sectorul 3

| 17 iun, 2014

Primarul Robert Negoiţă a decis să înlocuiască bordurile marilor bulevarde din Sectorul 3 şi, să fie sigur că acest lucru se vede, a decis să le vopsească în roşu, informează România TV.net. Totul, cu ajutorul firmelor care au pus borduri şi în timpul în care Adriean Videanu se afla la conducerea Capitalei.

Pe majoritatea bulevardelor mari din Sectorul 3 sunt şantiere, deoarece în aceste zone se modifică bordurile care delimitează spaţiul verde de partea carosabilă.

Aceste lucrări sunt estimate la aproximativ 15 milioane de euro. Noile borduri sunt mai înalte decât cele obişnuite şi sunt vopsite într-o culoare cărămizie pentru a fi mai vizibile.

Aceste borduri au fost puse pe bulevardul Nicolae Grigorescu, pe bulevardul Theodor Pallady, dar şi pe alte bulevarde mari din Sectorul 3.

O parte din firmele care se ocupă cu aceste lucrări sunt firmele care s-au ocupat şi cu amenajarea bordurilor în timpul în care Adriean Videanu se afla la conducerea Capitalei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 2014
Marin Badea
Primarul Negoita a decis să înlocuiască bordurile marilor bulevarde din Sectorul 3
Rog sa observati ca D-l Primar Robert Negoita are cam acelasi pret cand este vorba de banul contribuabilului:
- 11,0 milioane Euro contract cu firmele de bodyguard -SCORSEZE- care nu stie nimeni pe cine apara,ce pazesc sau daca presteaza vreo munca sau asigura fondurile pentru partid in vederea alegerilor;
- 10,7 milioane Euro - borduri peste borduri , evident banii avand aceeasi destinatie- alegerile ce va sa vina
19 iun, 2014
Johnn
Bravo lui, Robert Negoita, felicitari pentru ceea ce face ! Asteptam mult mai mult, de la domnia sa !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ