Plângerea lui Robert Negoiţă împotriva lui Sebastian Ghiţă, clasată de procurori

| 08 iul, 2014

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul plângerii penale depuse în luna mai de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, care îl acuza pe deputatul PSD Sebastian Ghiţă de ameninţare.

Procurorii au dispus iniţial începerea urmăririi penale cu privire la fapta sesizată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, potrivit Agerpres.

Pe 13 mai, Robert Negoiţă a depus o plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiţă, pe care îl acuza de ameninţare.

'Am aici o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiţă, deputat, care acum o săptămână m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon într-un mod josnic şi ruşinos. M-a ameninţat inclusiv cu moartea. În opinia mea, este o chestiune foarte gravă din această perspectivă şi cred că este de datoria mea să dau un semnal în această ţară, deoarece cu astfel de securisme şi cu astfel de comportament nu trebuie să mergem mai departe. Este păcat ca un deputat în România, după 25 de ani de la Revoluţie, să ameninţe cu moartea un primar de sector', declara atunci Robert Negoiţă.

Citeşte şi: Ponta: Nu a existat un conflict între Ghiţă şi Negoiţă; au vrut să dea o ştire şi au reuşit

El susţinea că Justiţia 'va face curăţenie, va curăţa societatea de astfel de infecţii'.

'Mi-a spus: 'Te termin. Ai intrat pe mâna mea. Te termin. Mori de mâna mea. Nu o să te las'', a relatat Robert Negoiţă cuvintele pe care i le-ar fi spus deputatul Sebastian Ghiţă.

Primarul a recunoscut că nu a înregistrat acea convorbire telefonică, pentru că el nu este 'securist' şi nu provine dintr-o familie de securişti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ