Robert Negoiţă plăteşte peste 136.000 pentru un foişor de lemn

| 09 oct, 2014

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, vrea să doboare recordul amenajărilor costisitoare pentru bucureşteni. Din bugetul local va aloca nu mai puţin de 136 miii de euro pentru un foişor care va fi amplasat în Parcul Titan.

Până acum, Robert Negoiță a transformat Bulevardul Unirii în "Bulevardul Artelor" prin amenajarea unor pergole colorate în nuanțe stridente și instalarea unui sistem de iluminat multicolor. De "Zilele Bucureștiului" pe Bld. Unirii a fost aplasată și statuia unui unicorn, dar și câteva pietre din marmură neagră, asemănătoare celor folosite la morminte. Toate aceste investiții au fost făcute din banii contribuabililor, iar acum Primăria lui Negoiță intenționează să facă un foișor din lemn și metal în valoare de 136.000 de euro în parcul Titan, scrie b365.ro.

Consiliul Local Sector 3 a aprobat în ședință indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții "Amenajare arhitecturală și peisageră (sic!) spațiu public pentru organizare festivități tip foișor". Primăria își motivează investiția prin faptul că amenajarea arhitecturală trebuie să fie "cât mai aproape de dorințele cetățenilor sectorului."

Citeşte şi: Robert Negoiţă cheltuie banii primăriei pe garduri înalte cu camere video şi interfon


Foișorul pentru ceremonii din parcul Titan va fi realizat din lemn și o structură metalică, iar valoarea totală a investiției se ridică la suma de 598.562 lei cu TVA, adică 135.999,73 euro.

În proiectul de hotărâre se menționează că "se va realiza un foișor pentru ceremonii, fanfară, orchestră și diferite alte evenimente amplasat în parcul Titan din Sectorul 3".

Citeşte mai mult pe b365.ro.

Tag-uri: Robert Negoita
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ