Bucureştenii din sectorul trei l-au făcut pe primarul Negoiţă să renunţe la sala Polivalentă din parcul Titan

| 20 noi, 2014

Primaria sectorului 3 a anuntat miercuri ca a renuntat la proiectul care prevede construirea unei sali polivalente de 1.200 de locuri pe 3.000 mp din Parcul Titan din Capitala. Decizia a fost luata in urma protestelor cetatenilor din zona.

Primăria condusă de Robert Negoiţă spune ca a anuntat deja Compania Nationala de Investitii ca se retrage din proiect, investitia de 10 milioane de euro urmand sa fie facuta in principal cu bani de la CNI.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, va cauta alt amplasament pentru sala polivalenta.

"In urma mesajelor primite de la cetateni, Primaria Sectorului 3 a luat decizia sa sisteze derularea acestui proiect in Parcul Titan si sa analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primaria considera, de asemenea, ca o sala multifunctionala de spectacole in Sectorul 3 este un obiectiv necesar si asteptat de cetateni, dovada fiind numeroasele mesaje primite in acest sens. Pe de alta parte, una dintre prioritatile majore ale acestui mandat este extinderea spatiului verde, asa cum a fost comunicata in cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, prioritate care este avuta in vedere permanent", se arata in comunicatul trimis de Primaria sector 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ