Robert Negoiţă: Cred că ar trebui să facem un pas în spate, să lăsăm echipa lui Iohannis la guvernare

| 17 noi, 2014

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă spune că, în opinia sa, după rezultatele alegerilor prezidenţiale, PSD ar trebui să facă 'un pas în spate', pentru a permite echipei lui Klaus Iohannis să guverneze.

"Poporul nu greşeşte niciodată. Poporul a ales în proporţie covârşitoare. Cred că este o lecţie pentru noi şi cred că ar trebui să facem un pas în spate. De prea multe ori, şi eu, şi noi cu toţii, am simţit nevoia de un altfel de politică. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei lui Iohannis să vină să guverneze. Eu sper sincer că ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politică, de unde să învăţăm cu toţii', a declarat, luni, Negoiţă, la sediul PSD.

El a subliniat că PSD nu ar trebui 'să ţină de această guvernare, ci dimpotrivă'.

Citeşte şi: Cine l-a trădat pe Victor Ponta: UNPR este arătată cu degetul

"Cu siguranţă că va fi convocată o şedinţă, iar aceste lucruri, evident, le voi spune şi în şedinţă. De asta am venit aici, să discutăm. Dar cred că este un gest de normalitate, un gest de decenţă să facem chestiunea asta şi de ce nu? Până la urmă, partidele ar trebui să vină în aşteptarea cetăţenilor şi cred că asta aşteaptă cetăţenii astăzi în România. Vor altă guvernare, care nu a fost rea, o guvernare pe care am apreciat-o din multe puncte de vedere. Evident că s-a şi greşit, dar asta contează mai puţin. Important este ce vor românii', a mai spus social-democratul.

Întrebat unde anume a greşit PSD în alegerile prezidenţiale, Robert Negoiţă a replicat că aceste aspecte le va comunica în interiorul partidului.

'Am spus doar ce mi se pare mie normalitate în România', a conchis Negoiţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
camy
Romanii sunt cunoscuti inca din vechea istorie - ca sunt niste tradatori, niciodata nu trebuie sa te bazezi pe ce spun, sunt niste betivi- totul se adevereste si in zilele de azi.
In Romania acum este un razboi Roman - Roman; un razboi intre generatii Tineri- Varsnici; intre sat - oras; etc.
Acest razboi permanent intre romani a dus si duce la cucerirea si distrugerea Romaniei, care si asa in ultimii 25 ani a fost vanduta la straini.Nimeni NU RASPUNDE!!! oare de ce??? pentru ca la conducere sunt acceasi HOTI, MAFIOTI care fura si vand tara dupa legi date de ei (cei mari) iar noi "PROSTIMEA" suntem mintiti, umiliti dar ne place si suntem fericiti cand BOGATII isi bat joc de noi, razindu-ne in fata si etalandu si averile, vilele, bolizii de lux, excursiile exotice - iar noi iesim mereu la vot si VOTAM ACEESI HOTI si MAFIOTI! si ne simtim bucurosi si fericiti.
Ne meritam soarta!!!! pentru ca mereu promovam :minciuna, incompetenta, betia, golanelile si le aprobam. Ne place sa fim manipulati de serviciile straine si de mercenarii de jurnalisti, de justitie, etc.....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ