Klaus Iohannis, la prima conferinţă: Solicit Parlamentului să se ţină de cuvânt - să pice legea amnistiei

| 17 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut 54,50% din voturi în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de duminică, iar reprezentantul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,49 %, potrivit datelor comunicate luni de BEC.

" Mulţumesc celor care au ieşit la vot, celor peste 64 la sută care au ales să meargă la urne. Este cea mai placuta surpriza din aceste alegeri. Acum trebuie sa ne apuca de treaba, eu sunt dispus sa ma apuc de treaba.  Eu am înteles acest semnal dat de cetatenii romani, ii indemn sa ia seama şi pe politicieni, îi indemn sa judece bine ce au de facut in zilele urmatoare", a punctat câştigătorul alegerilor prezidenţiale Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a solicitat Parlamentului ca marţi să pună pe ordinea de zi legea amnistiei şi graţierii şi să respingă acest act normativ.

De asemenea, el cere ca în Parlament să se discute cererile de încuviinţare începerii urmăririi penale a parlamentarilor cu probleme în Justiţie.

Citeşte şi: REZULTATE PARȚIALE 2014, ora 10:00. Klaus Iohannis - 54,66 %, Victor Ponta - 45,33 %

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ