Gabriel Oprea: Îl sprijin pe Victor Ponta

| 17 noi, 2014

UNPR susţine continuarea guvernării în actuala formulă politică şi îşi reafirmă sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta şi pentru Executivul pe care acesta îl conduce, a precizat, luni, printr-un comunicat de presă, preşedintele UNPR Gabriel Oprea.

"UNPR mulţumeşte membrilor şi simpatizanţilor săi care au participat la vot şi îşi manifestă respectul faţă de opţiunile tuturor alegătorilor. În contextul rezultatului alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, UNPR susţine continuarea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta şi pentru Executivul pe care acesta îl conduce", se arată în comunicatul semnat de preşedintele UNPR Gabriel Oprea.

Oprea a precizat că UNPR "şi-a făcut datoria atât din punct de vedere politic, cât şi instituţional, acţionând în deplin respect faţă de români şi faţă de instituţiile statului" şi că dovadă stă "modul în care Ministerul Afacerilor Interne - portofoliu deţinut de preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea - a organizat şi a asigurat desfăşurarea alegerilor pe teritoriul României".

Citeşte şi: Cine l-a trădat pe Victor Ponta: UNPR este arătată cu degetul

"Prin măsurile dispuse de vicepremierul pentru securitate naţională, alegerile pentru Preşedintele României s-au desfăşurat într-un climat general de normalitate, fără evenimente care să pună în pericol siguranţa cetăţenilor sau legalitatea exercitării votului, astfel încât acestea au reflectat întocmai voinţa românilor. Pe parcursul celor două zile de vot, dar şi al campaniei electorale, Ministerul Afacerilor Interne şi-a îndeplinit obiectivul asumat, de a asigura cadrul de legalitate pentru desfăşurarea alegerilor şi de maximă siguranţă pentru cetăţenii români", a adăugat Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate naţională.

El a precizat că UNPR îşi manifestă susţinerea pentru continuarea guvernării."Aşa cum întotdeauna a sprijinit până la capăt guvernele din care a făcut parte, UNPR îşi respectă cuvântul dat şi, în concordanţă cu aşteptările propriilor alegători, îşi manifestă susţinerea pentru continuarea guvernării", se mai arată în comunicat.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
George
Structuri obscur definite...
Stiti ce insemana "continuarea guvernării în actuala formulă"? Comisia Europeana si FMI intretin literalmente România, in contul unei datorii externe care creste vertiginos, deceniu cu deceniu, noi devenind sclavii acestor structuri. Ce-i asa greu de inteles?

Agenda de fatzada a acestui guvern are o componenta oculta si isi are sursele de inspiratie in structuri obscur definite, care graviteaza in zona SIE, acolo unde Ponta a invatat arta dismularii, a minciunii gogonate si a diversiunii.

Victor Viorel Mitoman Ponta este un impostor si un individ macabru care n-ar fi ajuns niciodata ceea ce este acum, daca n-ar fi fost sprijinit de niste structuri antinationale si total straine de interesele acestei natiuni.

Comportamentul si mentalitatea acestui puber neterminat tradeaza un caracter absolut mizerabil, dar si evidente apucaturi de autoritarism de inspiratie sud-americana. Lipeste etichete de stalinism, comunism, fascism si nazism tuturor celor care nu-i sunt pe plac si nu-i cânta ode, in fapt el fiind plamadit din toate aceste extreme la un loc.

Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic isi traieste ultimele clipe inainte de prabusirea si disparitia definitiva din politica. Chavistul nu a ajuns la Cotroceni, iar cadavrul PSD-ului, cel care va ramâne dupa aceste alegeri, il va arunca direct in tomberonul istoriei, acolo unde ii este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic.

Stiti ce spunea gen. Gabriel Oprea (fost Ministru al Apararii si Ministru de Interne) despre Ponta in iunie 2010, inainte de "a-si afirma sprijinul" pentru el, in 2014? Iata:

„Este prima oara când vorbesc despre Victor Ponta, i-am dus copilul la biserica cu toate ca Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu. Am plecat din PSD si de la conducerea Ministerului de Interne pentru ca am refuzat sa aduc crima organizata in Guvern si stie bine acest lucru Victor Ponta. Spre stiinta lui Victor Ponta, trebuie spus ca tradarea, dosarele penale si d
18 noi, 2014
George
Structuri obscur definite... (II)
[continuare]
Stiti ce spunea gen. Gabriel Oprea (fost Ministru al Apararii si Ministru de Interne) despre Ponta in iunie 2010, inainte de "a-si afirma sprijinul" pentru el, in 2014? Iata:

„Este prima oara când vorbesc despre Victor Ponta, i-am dus copilul la biserica cu toate ca Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu. Am plecat din PSD si de la conducerea Ministerului de Interne pentru ca am refuzat sa aduc crima organizata in Guvern si stie bine acest lucru Victor Ponta. Spre stiinta lui Victor Ponta, trebuie spus ca tradarea, dosarele penale si disperarea dupa functii sunt caracteristicile conducerii partidului in fruntea caruia se află. Victor Ponta insusi are vocatia evidenta a tradării interesului national. (…) Tot ca dovada a vocatiei de tradator a sefului PSD sta si amicitia sa cu oameni certati cu legea. Victor Ponta se gudura sub bocancul celor care vor sa ingenuncheze România, iar asta il face un pericol pentru intreaga tara.” Ce spuneti !?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ