Verdictul unui critic de modă pentru Carmen Iohannis: IMPECABIL

| 17 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Fashion editorul Iulia Albu a comentat tinutele afisate de sotiile celor doi candidati in turul doi la presedintie: Daciana Sarbu si Carmen Iohannis.

"Felicitari! O ador pe ACESTA (sic!) Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne!", scrie pe blog Iulia Albu.

"Despre Klaus Iohannis pot spune doar: IM-PE-CA-BIL! - nota cuplului: 10", mai noteaza fashion designerul, care dupa primul tur o criticase pe Carmen Iohannis pentru alegerile facute.

Citește mai mult pe blogul Iuliei Albu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
lumy
loc de munca
Cele mai noi oferte de lucru! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ