Locuitorii sectorului trei vor să-l demită pe primarul Robert Negoiţă

| 12 dec, 2014

Mai mulţi locuitori din sector au demarat campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Robert Negoiţă. Ca să poată convoca un referendum, oamenii trebuie să adune un sfert din semnăturile celor aproximativ 400.000 de oameni care locuiesc în sector şi au drept de vot.

Cetăţenii sectorului trei al Capitalei s-au mobilizat şi fac toate demersurile pentru a-l demite pe primarul Robert Negoiţă. Revolta oamenilor a pornit de la proiectele edilului, scrie digi24.

„Domnul Robert Negoiţă a promis că o să mărească spaţiul verde, dar în ultimii doi ani acest spaţiu verde s-a diminuat. În al doilea rând sunt cheltuielile inutile făcute de Primărie”, spune Andra Dobrescu, reprezentant al grupului „Sunt cetăţean al sectorului 3”.

Grupul de locuitori din sectorul 3 şi-a propus să strângă în următoarele luni aproape 80.000 de semnături, adică 25 % din totalul locuitorilor cu drept de vot din sector. Dacă vor reuşi, atunci autorităţile vor fi nevoite să organizeze un referendum pentru schimbarea din funcţie a primarului Robert Negoiţă înainte ca mandatul acestuia să se sfârşească.

Citeşte şi: Bucureştenii din sectorul trei l-au făcut pe primarul Negoiţă să renunţe la sala Polivalentă din parcul Titan


Multe dintre proiectele iniţiate de edilul sectorului 3 au fost amendate chiar de primăria generală sau de Garda de Mediu. Unul din exemple este în parcul Titanii, unde, peste noapte, a apărut o alee pe spaţiul verde care acum trebuie desfiinţată.

„Lucrările se desfășurau fără deținerea actelor necesare și a fost aplicată o sancțiune contravențională, respectiv a fost somată Primăria sectorului 3 să readucă terenul la starea iniţială”, spune Andrei Codac, comisar la Garda de Mediu.

Citeşte şi: Robert Negoiţă plăteşte peste 136.000 pentru un foişor de lemn


„Este acelaşi stil al primăriilor din Bucureşti, că niciuna nu face diferenţă, de a spune - noi suntem autoritatea, noi facem ce vrem, fără să mai ceară avize, părerea opiniei publice, fără absolut nimic şi în contextul ăsta este absolut justificată reacţia cetăţenilor”, spune Nicușor Dan, președintele Asociației Salvați Bucureștiul.

Citeşte şi: Negoiţă face borduri de peste zece milioane de euro în Sectorul 3

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
munca la domiciliu
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ