Robert Negoiţă cheltuie banii primăriei pe garduri înalte cu camere video şi interfon

| 05 iun, 2014

Locatarii din sectorul 3 al Capitalei, împrejmuiţi cu garduri de doi metri. Locuitorii din zonă sunt nemulţumiţi după ce primăria sectorului a decis să monteze în jurul blocurilor garduri înalte prevăzute cu camere video, porţi şi interfon.

Primăria Sectorului 3 a montat garduri înalte de 2 metri pe strada Bucovina, care vor fi prevăzute cu camere video, interfon şi porţi. Acest proiect al primăriei a provocat un adevărat scandal: în timp ce unii sunt mulţumiţi şi spun că se simt în siguranţă după montarea acestor garduri, alţii spun că sunt nemulţumiţi şi se simt ca într-un ţarc cu animale, potrivit România TV.

Acesta nu este singurul proiect al Primăriei care atrage nemulţumirile locatarilor. De curând, Primăria Sectorului 3 a scos la licitaţie un proiect de 7 milioane de euro prin care vrea consultanţă tehnică şi dirigenţie de şantier pentru reabilitarea blocurilor, dar şi reparaţii la unităţile şcolare din această unitate administrativ-teritorială a Capitalei.

Mai mult, Primăria Sectorului 3 va face şi o investiţie într-o sală de spectacole, mai scumpă decât o sală polivalentă sau chiar o vilă de lux: 2.100 de euro pe metru pătrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ