Crin Antonescu: Sigur că pot fi candidat la preşedinţie, pot şi câştiga

| 29 mai, 2014

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că poate cu siguranţă să fie candidat la Preşedinţia României şi poate să şi câştige alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Crin Antonescu a reiterat că nu va candida la preşedinţia PNL, pentru că altfel nu ar fi demisionat din această funcţie.

'În materie de voci, în aceşti cinci ani de zile de când se discută despre ipoteza că aş putea candida sau că aş putea fi preşedinte, de când conduc PNL, că sunt exact cinci ani, eu am auzit toate mizeriile de pe lume împotriva mea, nu faptul că aş avea sau n-aş avea şanse. De murit, am murit de trei ori pe zi în aceşti cinci ani, politic vorbind. Sigur că pot fi candidat la Preşedinţie, pot şi câştiga. Sigur că există în continuare posibilitatea Crin Antonescu - candidat la Preşedinţie, există chiar realitatea. V-am spus, în baza unei hotărâri în vigoare, sunt candidatul la Preşedinţie al PSD şi al PNL, fostul USL. Eu însumi am spus că după părerea mea această hotărâre, dacă se menţine, ar trebui reînnoită, sigur, dacă e schimbată, e schimbată', a spus Antonescu într-o emisiune la B1 TV.

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ