Dragnea: Antonescu a fost pacalit. Dupa Congresul PNL nu va mai fi nimic

| 29 mai, 2014

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a declarat, joi seara, ca ii pare rau pentru Crin Antonescu, pentru ca, "dupa Congresul PNL, nu va mai fi nimic". Acesta este convins ca Antonescu a fost "pacalit" si "manipulat la greu".

Vicepremierul a numit si momentul exact din care Crin Antonescu si-a schimbat radical comportamentul: dupa vacanta din 2013. "Din septembrie 2013 am inceput sa ma uit cu foarte multa suspiciune la comportamentul lui. Eu cred ca a fost manipulat la greu", a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

"Dupa vacanta din vara lui 2013 s-a intors complet schimbat. Am auzit tot felul de variante si zvonuri: ca atunci ar fi avut discutii de intrare in PPE si i s-a spus sa iasa de la guvernare", a mai spus Liviu Dragnea.

Deputatul de Teleorman a mentionat, specificand insa ca este vorba despre niste zvonuri, ca unii liberali spun ca Antonescu voia sa iasa din USL inca din vremea in care se tineau in strada manifestatiileanti Rosia Montana. "Vorbesc despre niste zvonuri. Si pe noi ne-a framantat; am investit in aceasta relatie foarte multa incredere", a explicat Liviu Dragnea.

"Mie-mi pare rau pentru Crin. El, dupa Congresul PNL-ului, nu va mai fi nimic", a mai spus acesta. "A fost pacalit", e de parere pesedistul.

Tag-uri: liviu dragnea, pdl, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ