Antonescu nu se mai ascunde: sprijin pe față pentru Băsescu

| 16 dec, 2013

La ședința de azi a comisiei Călărași, stabilită pentru ora 14.00 și la care se preconiza stabilirea unui regulament de ordine interioară, liberalii au recurs la un boicot improvizat, absentând.

Nu mai există dubii. Liberalii lui Crin Antonescu dau înțelegerea cu Băsescu pe față. După ce au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a împiedica formarea comisiei de anchetă în cazul celor 290 de hectare arabile achiziționate de Ioana Băsescu, cu credit preferențial la CEC, acum liberalii nu mai pot bloca activitatea comisiei decât prin absență.

La ședința de azi, stabilită pentru ora 14.00 și la care se preconiza stabilirea unui regulament de ordine interioară, liberalii au recurs la un boicot improvizat, absentând. Colegii lor au decalat ședința pentru ora 16.00, în speranța că, totuși, liberalii vor veni și se va realiza cvorum. Dacă vor avea cvorum, comisia se încadrează în program și va putea proceda încă de mâine la primele audieri de persoane.

Absența liberalilor nu numai că blochează activitatea comisiei încă de la început, dar clarifică fără dubii de acum, pentru toată lumea că, iată, există totuși o înțelegere între președintele Traian Băsescu și liderul liberal Crin Antonescu, în termeni pe care-i putem doar presupune.

Revin astfel în actualitate toate teoriile pesimiste despre tacticile liberale agresive din ultima vreme, prin care Crin Antonescu și-a ținut partenerii din USL într-o permanentă nesiguranță. Acest ultim gest trebuie tratat ca unul politic, a cărui semnificație ne apare cu claritate: Crin Antonescu nu se mai sfiește să depășească pragul psihologic care l-a împiedicat până acum să recunoască public blatul cu Băsescu. Dacă liberalii nu se vor prezenta nici la ora 16:00 a zilei de azi, putem să ne așteptăm dintr-un moment în altul la anunțul lui Antonescu care-și va oficializa relația politică cu tabăra președintelui. Ceea ce, înseamnă în mod clar ruperea USL.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2013
Alexandru Valeriu Pantelimon
Zicala.
Cine se aseamana se aduna; de asta scade in sondaje,romanii nu sunt prosti cum ii eticheteaza propaganda basisto-pedelista .La fel ca si clona lui basescu si partiduletul numit impropriu PNL -ce departe e de cel al Bratienilor in conceptie si actiune,se scufunda mereu . Si Ion Bratianu si Ionel I.C.Bratianu au facut din intarirea rolului statului un crez , de aceea au si ctitorit perioade remarcabile de avant economic al tarii . Au transformat vizirul sau rosii Europei din porecle in renume . Epigonii de azi - rusine .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ