O nouă miză falsă a duetului Băsescu-Antonescu: comasarea muzeelor

| 19 dec, 2013

În timp ce flăcările luptei politice cuprind și distrug totul în calea lor, Gigi Știrbu, această babă a liberalilor, se piaptănă spre amuzamentul audienței cu această extrem de importantă temă a comasării muzeelor.

Țara arde. Nu de ieri, nu de alaltăieri; țara mocnește tocmai de la referendumul tras forțat și fără onoare pe dreapta de camarila lui Traian Băsescu, anul trecut. Și în timp ce flăcările luptei politice cuprind și distrug totul în calea lor, Gigi Știrbu, această babă a liberalilor, se piaptănă spre amuzamentul audienței cu această extrem de importantă temă a comasării muzeelor.

Când liberalii lui Crin Antonescu resping azi ce au votat ieri, când numai chiorii nu văd și numai proștii nu înțeleg că fără un blat între liderul liberal și Băsescu nu este posibil ca PNL să fie atins subit de streche și să blocheze Comisia Nana, vine și acest distins personaj, cu nume predestinat, să-și aducă și el aportul la trădarea șefului de partid... Ce putem spune? Să-i mulțumim cu recunoștință lui Gigi Știrbu că, luând și el poziția de drepți în fața lui Băsescu, în problema nespus de importantă a muzeelor, a mai clarificat un pic problema blatului liberal, care de altfel se vedea deja, precum Marele Zid Chinezesc, din cosmos.

Sacrificate în această ineptă frondă politică, Muzeul Satului și Muzeul Țăranului român se cer separate în opinia kulturnikului liberal, ca două entități ce n-ar avea nimic, dar absolut nimic în comun. O altă comasare, de data aceasta profund regretabilă, a reușit totuși să reunească alte două entități de valori și semne contrare: baba și mitraliera, Ministerul Culturii și domnia sa, liberalul Gigi Știrbu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ