Antonescu: Nu sunt consiliat greşit. Ce spun, spun din capul meu

| 07 oct, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că în şedinţa USL nu s-a discutat despre atacurile reciproce din cadrul Uniunii, punctând că Victor Ponta şi Liviu Dragnea greşesc când afirmă că el este consiliat greşit.

"Nu există nicio ştergere cu buretele. (...) Astfel de lucruri ce înseamnă? Pronunţări, poate să existe şi critici. Nu suntem la PCR, nu suntem nici măcar în acelaşi partid toţi. Există, aşa cum dvs vreţi să emiteţi, dreptul fiecăruia de a exprima poziţii, chiar şi critice. Este treaba noastră cum ne gestionăm comunicarea publică şi faptul că avem în anumite privinţe puncte de vedere diferite, nu sunt nişte chestiuni care sunt dramatice sau care pun capăt unei activităţi pe care o desfăşurăm absolut normal. (...) Eu nu sunt dispus şi nu este nimeni dispus să discutăm ca la Partidul Comunist", a declarat Antonescu, într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa USL, citat de Agerpres.

El a arătat că în cadrul acestei reuniuni nu s-a discutat despre ceea ce au afirmat liderii social-democraţi cu privire la declaraţiile sale. De asemenea, liderul PNL a spus că îşi doreşte să nu mai existe declaraţii contradictorii, dar că nu poate promite acest lucru.

"Dvs credeţi că noi avem un plan la hectar, la lună de declaraţii contradictorii sau necontradictorii? Noi abordăm nişte situaţii, nişte acţiuni, nişte contexte politice în legătură cu care, uneori, aşa cum dorim, aşa cum socotim, ne pronunţăm public. Nu am ce să vă promit dvs, nici că vor mai fi, nici că nu vor mai fi declaraţii contradictorii. Evident că-mi doresc şi ne dorim toţi să găsim foarte repede consensul, pentru a nu fi în poziţii contradictorii", a afirmat Antonescu.

El a adăugat că declaraţiile contradictorii din interiorul USL nu îi dezorientează pe alegători, ci îi lămureşte.

Totodată, Antonescu a apreciat că Victor Ponta şi Liviu Dragnea greşesc atunci când afirmă că este consiliat greşit, subliniind că ceea ce spune, spune "din capul lui".

"Greşesc. Sunt oameni şi dânşii şi mai greşesc. În primul rând că am văzut vehiculată chestiunea aceasta, eu am un consilier de comunicare în persoana d-lui Niels Schnecker, care este un consilier administrativ, organizatoric, nu este un consilier strategic. Ceea ce spun spun, ca să zicem aşa, din capul meu, asta sper să nu li se pară ceva neobişnuit d-lui Ponta şi Dragnea. Se întâmplă ca oamenii să mai vorbească şi din capul lor. Dânşii se înşală. Nu trebuie să caute vinovaţi. Dacă ceva din declaraţiile mele este greşit, atunci greşeala îmi aparţine. Nu cred, dar vorbim aşa, în teorie", a spus preşedintele PNL.

Liderul liberalilor a negat ipoteza din afirmaţiile lui Liviu Dragnea potrivit căreia el are un plan special de a candida singur la alegerile prezidenţiale şi de a fi candidatul dreptei.

"Eu sunt un om de dreapta, dl Dragnea ştie chestiunea aceasta, dar sunt candidatul USL în marja unui proiect, care nu este un proiect partizan, un proiect de dreapta, ci un proiect pentru această ţară. Este un proiect al USL şi aşa cum Guvernul a echilibrat măsuri de dreapta, măsuri de stânga, şi acest proiect trebuie dus la bun sfârşit. Va fi un proiect de rassemblement, cum zic francezii, deci nu un proiect strict al dreptei. Nu am nici un plan secret, de altfel, cred că sunt foarte transparent, ca să spun aşa, adică spun toate lucrurile pe care doresc să le spun şi pe care le gândesc. Nu am nici un plan secret, dl Dragnea să nu fie suspicios, deşi eu ştiu că asta este ..., de la Marin Preda ştiu că la Teleorman există multă suspiciune. O spun cu căldură, ca senator de Teleorman şi ca un om care admir prudenţa oamenilor de acolo", a mai declarat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 oct, 2013
ion
este grav,daca ce spui,spui din capul tau,asta inseamna deja,ca nu poti fi presedinte de tara,pentruca nu te duce capu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ