Antonescu: Oricând pot surveni remanieri. Nu suntem în această situaţie acum

| 29 aug, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în această seară, după şedinţa BPN, de la Mamaia, că o remaniere a miniştrilor poate avea loc oricând, punctând însă că în cadrul Biroului Politic Naţional al liberalilor nu au existat solicitări în acest sens.

"O remaniere se poate face oricând. Nu am stabilit niciodată că la sfârşitul lui august vom face o remaniere. Am spus că nu am şi nu cunosc în partid intenţii pentru remaniere. A spus şi Victor Ponta în repetate rânduri şi recent că nu are în vedere o remaniere în acest moment. Pe parcursul guvernării oricând pot surveni remanieri, nu suntem în această situaţie acum", a spus Antonescu.

El a admis că cea mai mare parte a discuţiilor de joi din BPN al PNL a avut în vedere acţiunile ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, pentru că acesta se ocupă de un domeniu cardinal şi este vicepremierul liberalilor, dar nu au existat nemulţumiri exprimate.

"Nu am avut de-a face cu nemulţumiri, cu solicitări de remaniere, ceea ce s-ar fi putut întâmpla. Nu am avut de-a face nici cu nelămuriri. Ministrul, ca şi alţi colegi au răspuns unor întrebări, au dat explicaţii, au descris motivele care au dus la decizii ale Guvernului . Tot ce s-a discutat nu a avut caracter polemic", a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ