Antonescu: PNL nu este interesat de alianţe în acest moment

| 07 mar, 2014

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat că partidul pe care îl conduce nu este tentat de noi alianţe, având "un doliu de alianţă, nu un dor de alianţă".

Antonescu a declarat că PNL nu este interesat de alianţe în acest moment, tocmai ieşind dintr-o asemenea experienţă.

"Problema noastră nu sunt alianţele. Gândiţi-vă că suntem după o experienţă recentă, avem, ca să zic aşa, un doliu de alianţă, nu un dor de alianţă şi atât pentru europarlamentare, atât pentru activitatea noastră pe scena politică, cât şi pentru alegerile prezidenţiale, pe noi ne interesează cetăţenii şi alegătorii României. Ne interesează să convingem cât mai mulţi dintre aceşti cetăţeni că noi îi reprezentăm, că ne batem pentru valorile şi interesele lor şi nu ne interesează jocuri de alianţă pe spaţiu mic cu o formaţiune sau alta. Nu avem, în acest moment, nicio intenţie în acest sens", a explicat Antonescu.

El a mai spus că celelalte partide din Parlament aflate în opoziţie nu reprezintă o ţintă pentru PNL, nici pentru a fi atacate, dar nici pentru a construi vreo alianţă.

"Nu facem din celelalte partide care sunt în Parlament, care sunt în opoziţie, care se declară de dreapta, ţinta noastră. Noi, după alegeri, nu am mai alimentat o polemică, deşi domnul Blaga a părut a se răfui mai mult cu noi decât cu cei care au rămas la guvernare şi o face şi acum. Aţi văzut că grija domnului Blaga, de exemplu, nu era ce guvern fac domnii Ponta, Oprea, Constantin, ci era să nu mai fie Antonescu la Senat. Nu sunt ţinta noastră, dar nu sunt ţinta noastră nici spre a fi atacaţi, nici spre a construi nu ştiu ce alianţă", a mai spus Antonescu.

 

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ