Antonescu povestește de ce a plecat de la Cotroceni: A fost un gest simbolic

| 26 aug, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că a plecat de la ceremonia de învestitură a Ramonei Mănescu la conducerea Ministerului Transporturilor deoarece ceea ce urma să spună şeful statului Traian Băsescu nu mai prezenta nicio urmă de credibilitate.

'Am plecat nu de la o ceremonie dedicată colegei mele (...) - ceremonia aceea se încheiase - pentru a arăta public că pentru mine discursul ce avea să urmeze legat din Ministerul Transporturilor din gura lui Traian Băsescu nu mai poate prezenta nicio urmă de credibilitate', a susţinut Antonescu, la Antena 3.

El a admis că a fost un gest nepoliticos, dar a afirmat că nu va primi lecţii de politeţe de la Traian Băsescu. Antonescu a mai spus că plecarea sa de la ceremonie a fost un 'gest simbolic, nu ostentativ', dar pe care a simţit nevoia să-l facă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ