Antonescu: Suntem siliţi să recurgem la eutanasierea câinilor

| 05 sep, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, spune că s-a ajuns în situaţia în care eutanasierea pare a fi singura cale de rezolvare a problemei câinilor fără stăpân, apreciind că băieţelul ucis de maidanezi "a murit din cauza oamenilor, şi nu din cauza câinilor", scrie mediafax.

Crin Antonescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că trebuie luate imediat "toate măsurile posibile" pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi.

"Principial, eu nu sunt pentru eutanasiere, dar în situaţia practică, mă tem că nu avem cum să rezolvăm această problemă, nu avem logistica, fondurile, pentru că s-au pierdut atâţia ani, pentru că ea se putea rezolva. Acum, mă tem că suntem siliţi să recurgem şi la eutanasiere, cu durere în suflet...", a afirmat Antonescu.

El a mai spus că băieţelul ucis de o haită de maidanezi într-un parc din Capitală "a murit din cauza oamenilor, şi nu din cauza câinilor".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 sep, 2013
Arthur
Nu sunt caini sunt lupi!
Se compara aiurea situatia din tari civilizate unde un caine fara stapan este un eveniment,cu situatia de la noi unde este stare de urgenta! Pentru prevalenta si siguranta omului fata de cainii salbaticiti trebuie sa se ia masuria radicala a eutanasierii tuturor cainilor care sunt prinsi ,fiind in spatiu public ,fara lesa!Si dupa max.3 zile ,daca nu sunt revendicati trebuie eutanasiati!Dupa ce se rezolva situatia de criza pot sa se aplice si la noi solutiile din tarile civilizate din Occident,dar si ele tot la eurtanasiere merg pentru cainii abandonati!
PS
Din cand in cand Badea are cate o idee buna! Acum a propus o cercetare de piata care ar putea lamuri lucrurile : sa se dea drumul in Berlin sau Paris la cate 10 maidanezi din Romania si apoi sa aplicam ce fac ei in aceasta situatie!
05 sep, 2013
pensionar
Se poate e corect, dar pe urma urmeaza someri, maghiari, rromi, alte religi ca omul bun si patriot prinde gustul omorului.Cu cei care ucid oameni cu masini, de raman orfani, vaduvi, decedati, handicapati ce faceti dl ANTONESCU???Am vzut o doamna care a omorat o studenta din moldova, ea fiind foarte influenta, politistul langa eveniment nici o reactie din partea oamenilor de suflet, de si era si ea OM omorat de de FEMEIE OM nu un caine, in propietate privata, ci pe bulevard din BUCURESTI, transmis de TV.Doamna fara remuscare conduce si azi cred.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ