Antonescu: Tăriceanu câtă vreme nu este într-o formulă de bigamie politică poate să zică orice

| 22 apr, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că s-a obişnuit cu atacurile provenite din partea lui Tăriceanu care a catalogat drept deplorabilă atitudinea sa faţă de Iniţiativa România Liberală.

"Este dreptul domniei sale la opinie. Eu m-am obişnuit cu aceste atacuri şi din partea domnului Tăriceanu şi din partea altora. Le suport cu stoicism, nu aş putea spune că le suport cu plăcere, dar le suport. Singura chestiune este cea pe care am spus-o mai devreme - ori în PNL, ori în construcţii cu Forţa Civică, cu Ungureanu sau cu alţii. În rest, domnul Tăriceanu câtă vreme este în PNL şi nu într-o formulă de bigamie politică poate să spună orice", a declarat Crin Antonescu.

Antonescu a mai spus că nu există o formulă prin care cineva să fie şi membru al PNL şi susţinător al platformei politico-civice Iniţiativa ''România Liberală'', informează Agerpress.

Referitor la participarea şefului SIE, Teodor Meleşcanu, la lansarea platformei, Antonescu a afirmat că este o chestiune care nu priveşte PNL-ul.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ