Antonescu: Voi discuta cu Ponta despre calendar, despre o mai bună funcţionare a USL-ului

| 24 mai, 2013

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat vineri că va discuta cu premierul Victor Ponta, în drum spre Miercurea Ciuc, unde vor participa la Congresul UDMR, "nişte chestiuni de calendar, de mecanism, de funcţionare mai bună" a USL, punctând că PNL are propuneri în acest sens.

"Să ştiţi că este mult spus renegocieri. De obicei se negociază posturi, structura unui Guvern, se negociază un program de guvernare. Vă spun încă o dată: nu se schimbă nimic, nici programul de guvernare, nici structura Guvernului, nici partajul şi obiectivele alianţei şi nu le putem schimba pentru că le-am prezentat oamenilor. Nu i-a dat nimănui prin minte. Sunt nişte chestiuni de calendar, sigur că şi noi aici avem nişte propuneri. Sunt nişte chestiuni de mecanism de funcţionare mai bună, avem aici nişte propuneri, dar înţelegeţi-mă nici nu este elegant, nici nu este uzual să vi le spun dvs înainte de a i le spune premierului, nici nu vă pot invita să mergeţi cu noi la Miercurea Ciuc, de aceea le veţi afla când vom face public protocolul", a afirmat Antonescu, întrebat cu privire la declaraţia premierului Victor Ponta potrivit căruia în drum spre Congresul UDMR va discuta cu liderul liberal despre renegocierea protocolului USL.

Premierul Victor Ponta, copreşedinte al Uniunii Social Liberale, a declarat joi, la Leipzig, că va discuta cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, despre disfuncţionalităţile din ultima perioadă, în drum spre Congresul UDMR, care va avea loc sâmbătă la Miercurea Ciuc. Preşedintele PSD a subliniat că USL trebuie să rămână unită şi a arătat că aşteaptă de la liberali acelaşi comportament pe care îl au social-democraţii - să îşi respecte angajamentele luate în protocol.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ