Anunț EXPLOZIV! "Pregătim moţiunea de cenzură pentru dărâmarea Cabinetului Dăncilă"

| 03 sep, 13:44

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anunţat: "cel mai important obiectiv pentru noi, ca reprezentanţi responsabili ai cetăţenilor români, este demiterea Guvernului Dăncilă".

Primul şi cel mai important obiectiv pentru noi, ca reprezentanţi responsabili ai cetăţenilor români, este demiterea Guvernului Dăncilă.

În acest sens, vom pregăti cu maximă minuţiozitate moţiunea de cenzură pentru dărâmarea Cabinetului Dăncilă.

Am decis să formăm o echipă mai largă de negociere şi am decis să intensificăm dialogul, comunicarea cu toate grupurile parlamentare şi cu fiecare parlamentar, inclusiv cu parlamentari din PSD, pentru a-i convinge că devine o necesitate absolută ca Guvernul Dăncilă să plece, să punem capăt sistemului antidemocratic, antieuropean Dragnea, care riscă să arunce România în afara lumii civilizate", a afirmat Ludovic Orban.

"Al doilea obiectiv este de a prezenta PNL ca alternativă la guvernare faţă de nenorocirea care se întâmplă astăzi cu guvernul PSD-ALDE.

Al treilea obiectiv, cel de a întări funcţia de control al Parlamentului asupra Guvernului.

Al patrulea obiectiv definit de grupurile parlamentare este de amâna cât mai mult adoptarea unor măsuri nocive pentru România - modificările la Codul penal", a mai zis Orban, potrivit agerpres.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ