Anunț important făcut de ministrul Educației: „Vrem să facem o reevaluare a reţelei şcolare”

| 05 mai, 14:48

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a declarat, joi, la Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, că intenţionează să facă o reevaluare a reţelei şcolare şi, în funcţie de necesităţi, să redeschidă unele unităţi de învăţământ astfel încât copiii să nu mai fie nevoiţi să facă naveta.

„Noi vrem să facem o reevaluare a reţelei şcolare şi să vedem dacă nu există posibilitatea chiar dintre şcolile care au fost iniţial închise, unele dintre ele să fie redeschise, pentru că există un fenomen foarte periculos, aproape în fiecare săptămână au loc accidente cu microbuze şcolare, sunt distanţe foarte mari pe care elevii trebuie să le parcurgă în aceste microbuze. Ce am constatat, sunt şi foarte multe cadre didactice care fac naveta. Deci ar trebui optimizată această navetă a elevilor şi a profesorilor, astfel încât la nivel local să folosim cât mai bine grădiniţele, şcolile, unităţile şcolare în general”, a spus ministrul Educaţiei.

Acesta a adăugat că inspectoratele şcolare vor face această analiză în fiecare judeţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ