BOMBA care SCHIMBĂ scena politică! Ce DECIZIE au luat Traian Băsescu și Elena Udrea

| 17 ian, 12:04

Directorul EVZ, Dan Andronic, spune ca fostul presedinte Traian Basescu nu va merge in PMP si explica de ce se retrage Elena Udrea.

"Traian Băsescu nu se va duce la PMP. Cel puțin nu în calitate de descălecător. Nu va prelua partidul, nu va participa la alegeri locale sau parlamentare. Anunțul făcut de Elena Udrea privind retragerea din funcția de președinte la viitorul congres al Partidului Mișcarea Populară nu reprezintă un anunț mascat privind preluarea partidului de către Traian Băsescu", scrie Dan Adronic în EVZ.

Așa cum s-a speculat, poate pe bună dreptate, pentru că PMP reprezintă creația politică a lui Traian Băsescu. În ceea ce o privește pe Elena Udrea, așa cum a explicat, cred că se retrage pentru a-și proteja proiectul politic și pentru a putea răspunde unor atacuri, atacând. Cred că a învățat, inclusiv de la Traian Băsescu, că atunci când ataci nu ai nevoie de funcție, iar atunci când vrei să te aperi, cel mai bine o poți face singur. Mai ales dacă ai de gând să spui lucruri incomode pentru unii.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRE bombă: Traian Băsescu şeful unui nou partid. Vezi când ar urma să fie lansat


Traian Băsescu știe că politica este un joc pe termen lung, iar deocamdată lucrurile merg într-o anumită direcție și fără să fie nevoie de un aport din partea lui. Cred că încă se odihnește, se bucură de tot ceea ce are în jur, se gândește la ceea ce are de făcut.

Va exista o legătură cu PMP?

În mod cert, dar nu neapărat instituțional. Se va mai implica în politică? Da, dar nu acum.  Putem continua cu despicarea firului în patru, dar întrebarea reală este însă cine-i poate lua locul lui Traian Băsescu în proiectul început acum 10 ani!", conchide editorialistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 ian, 00:03
tyrex
Nenorocitul si kriminalul asta sa faca partid politic la Jilava unde merita pe viata. Adica a furat, a inselat, a mintit , a tradat si a batjocorit acest popor ca sa scape si sa vina din nou in politica? Pana unde se merge cu nesimtirea si bataia de joc? Numai niste nebuni sau masochisti il mai pot vota pe jegul asta penal.Ca vorbea cineva de justitie mai sus, dar pentru el cucoana justitia nu se aplica? Pentru banditul ala de fratisu si kurva aia de Udrea amanta lui nu se aplica? Vorbiti ca sa va aflti in treaba, v-a placut guvernarea kriminala a portocaliilor condusi de alcoolistul national.Pana unde poate merge masochismul si prostia. Meritati din plin sa va taie din nou salariile ,pensiile, sa va inchida spitalele, sa imprumte de la FMI bani pina o sa scoata tara la mezat, sa vinda toata tara bucata cu bucata cum a vandut Flota, sa indemne pe romani sa plece peste hotare sa-si aduca el panaramele lui, sa batjocoresaca profesorii si medicii, sa invete copii ca si el a fost prost in scoala si uite unde a ajuns, etc etc.. Scarba si si dezgust la adresa acestui personaj. satanic.
19 ian, 10:44
ioly
Nu am de zis nimic de politicianu Basescu eu am cu tradatori ce am si tradatori i numesc pe Elena Udrea si Diaconescu doi parveniti pe care vita i a pus fata in fata dar Diaconescu care este un cavaler siun pupa dos ia oferit intaietate doamnei de nici un fel
17 ian, 12:29
MIHAELA
Sa se duca pe -pustiu- Traian Basescu,o amintire frumoasa n-a lasat in urma lui,de cap''sa - i fie!
17 ian, 17:16
delia
Mihaela,ești bucuroasă că ai scăpat de Băse,
Asta înseamnă, că pentru tine nu este importantă JUSTITIA.
Vrei ca toți cu dosare penale să nu plătească pentru furt ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ