Ce se întâmplă cu duetul politic Băsescu-Udrea. Cristoiu deţine ADEVĂRUL!

| 19 ian, 10:28

Jurnalistul Ion Cristoiu susţine că are informaţii potrivit cărora fostul preşedinte Traian Băsescu va reintra în politică şi va prelua PMP, partid condus momentan de Elena Udrea.

Elena Udrea a anunţat, în cursul săptămânii trecute, că a decis să nu mai candideze la preşedinţia partidului la Congresul PMP din 8 februarie.

Citeşte şi: Ce partide se bat pe Traian Băsescu. Fostul şef al statului este dorit de liderii a două formaţiuni politice

Cristoiu este de părere că Elena Udrea se va retrage din viaţa politică deoarece se confruntă cu probleme de imagine.

”El nu are nevoie de un partid ca să-l atace pe Klaus Iohannis. E o datorie a lui ca să aducă tineri în politică. Băsescu poate să facă un partid care să fie o școală politică. Nu are complexe, nu are cine să-i ia locul. Un alt președinte decât Băsescu ar ucide acest partid.

Elena Udrea se va retrage. Ea are probleme de imagine.”, a spus Cristoiu la B1 TV.

Citeşte şi: Surpriză! Cine mai vrea să candideze la şefia PMP

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 ian, 14:25
Maria Buiuc
Eu il väd pe domnul fost bun Prezident al Romäniei in viitorul apropiat
Prim Ministru dupä domnul Johannis !
Are o mare cunostintä si o mare capacitate de a fi in continuare un bun destoinic de Tarä Romäneascä !
Tot Respektul !
19 ian, 14:18
liviuioan
--Veselia--CUBANEZA--
E--lung pamantul--Ba--e lat--dar dac-ar fi de comentat--MAISTRU--sigur, l-ar gasi -PATRAT--si din abundenta populat , cu fetite vesele cubaneze . Saracul, nea IONICA--sufera de sindromul--ELENA--pregatita intens prin studiourile--ANTENA 3--sub privirea ingaduitoare a TATUCULUI . Se da startul--NEBUNIEI--dupa 21 IANUARIE ?
19 ian, 13:44
Take Ionescu
Andreeo, neica, esti pe-afara !
Faptul ca Ion Cristoiu isi permite sa scrie din cand in cand si traznai, e dreptul dansului : are valoare, notorietate!!! Dar cand altii ii preiau cuvintele, trebuie s-o faca combatand logic si sa-l puna la punct...duetul politic Basescu-Udrea nu s-a terminat, el se afla intr-o scurta pauza, iar dupa aceasta va reveni atat de exploziv incat " pre multi va popi " ! Nu mai sapati groapa altuia, fratilor : aveti grija de gropile care va pandesc la fiecare pas si de unde e posibil sa nu mai iesiti...traiasca JE SUIS SANTA KLAUS!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ