Udrea îl taxează pe Iohannis: A greșit! E ranchiunos

| 20 ian, 11:37

Președintele PMP, Elena Udrea, îl critică pe președintele Klaus Iohannis pentru că nu a invitat Partidul Mișcarea Populară la consultările de la Cotroceni pe tema suplimentării bugetului pentru Apărare.

"Eu cred că a greșit și a demonstrat că este ranchiunos. Nu vrea să discute cu cei care nu sunt lingușitori și nu s-au așezat la coadă pentru a-l lăuda. Noi suntem un partid cu parlamentari, de votul cărora poate depinde chiar un guvern. Eu personal am avut 500.000 de voturi și am îndemnat alegătorii mei să voteze anti-Ponta; oamenii ăia au votat, aproape în totalitate, cu Klaus Iohannis. Cred că ar fi putut să cheme un partid care are prin liderii lui o experiență care poate fi benefică și, mai ales, are bună credință", a declarat Elena Udrea, luni seară, într-un interviu acordat TVR1.

La 13 ianuarie, partidele parlamentare au semnat un Pact pentru Apărare în care se angajau să susțină alocarea a 2% din Produsul Intern Brut pentru Apărare. Șefii PSD, PNL, UNPR, PC, UDMR și PPDD au fost invitați la Cotroceni de președintele Iohannis pentru consultări legate de subiectul Apărării.

Le arătăm, prin acest Pact, militarilor români că îi respectăm și că dorim să le îmbunătățim condițiile de muncă, prin asigurarea finanțării pentru pregătire și înzestrare”, a declarat președintele despre acordul semnat de toate partidele parlamentare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ