OFICIAL: Klaus Iohannis şi-a anulat vizita în Republica Moldova

| 19 ian, 19:43

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o convorbire telefonică cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, în urma căreia cei doi şefi de stat au fost de acord că în prezent nu sunt întrunite în această ţară condiţiile pentru vizita lui Iohannis, preconizată iniţial în 22-23 ianuarie.

"Realizat la inițiativa înaltului demnitar de la Chișinău, dialogul a fost dedicat unei analize a contextului politic postelectoral din Republica Moldova și negocierilor în vederea alcătuirii unui nou guvern. Domnul Președinte Iohannis i-a mulțumit domnului Președinte Timofti pentru prezentarea circumstanțelor politice actuale și și-a exprimat din nou speranța că un guvern puternic, reprezentativ și cu o agendă europeană fermă va putea fi votat în cel mai scurt timp de către noul Parlament de la Chișinău", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Vizita pe care Iohannis o plănuia la Chişinău a fost amânată sine die, fiind necesar în prealabil ca un nou premier să obţină votul de investitură în Parlamentul Moldovei. "Cei doi șefi de stat au fost de acord că în prezent nu sunt întrunite în Republica Moldova condițiile pentru vizita de stat a Președintelui României, programată inițial pentru 22-23 ianuarie a.c. Ambii înalți oficiali au opinat că alegerea conducerii Parlamentului și validarea unui guvern la Chișinău vor asigura condițiile unui dialog politic cuprinzător și pragmatic, orientat spre susținerea parcursului european al Republicii Moldova", se mai spune în comunicat.

Klaus Iohannis, numit PREŞEDINTE JUCĂTOR de către cel care vrea să preia ŞEFIA PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 ian, 20:08
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ