Președintele Iohannis a numit încă un consilier prezidențial

| 20 ian, 11:16

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul pentru numirea lui Laurențiu-Mihai Ștefan în funcția de consilier prezidențial, începând cu data de 26 ianuarie, informează Administrația Prezidențială.

Laurențiu-Mihai Ștefan a terminat Facultatea de Științe Politice din București. Din 2004, el este specialist în politică la Ambasada SUA, iar din 1999 profesor la Facultatea de Științe Politice din București. Laurențiu-Mihai Ștefan a fost între anii 2000-2005 președinte al Societății Române de Științe Politice. De asemenea, el a fost analist politic.

Pe 22 decembrie 2014, președintele Klaus Iohannis a semnat primele decrete de numire în funcție a cinci consilieri prezidențiali, respectiv Dan Mihalache, Dan Muraru, Cosmin-Ștefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran și Adrian-George Scutaru. Pe 5 ianuarie șeful statului a semnat și decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor în funcția de consilier prezidențial, iar pe 14 ianuarie pe cele privind numirea lui Leonard Orban, a Elenei-Simina Tănăsescu și a Mihaelei Ciochină în funcții.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ