Klaus Iohannis, numit PREŞEDINTE JUCĂTOR de către cel care vrea să preia ŞEFIA PSD

| 19 ian, 17:31

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a declarat ca, din punctul sau de vedere, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este un presedinte  jucator, la fel cum era considerat şi fostul preşedinte Traian Basescu.

Intrebat daca vede posibila o coabitare intre premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis, Catalin Ivan a spus ca: “Asa trebuie sa functioneze lucrurile intre presedinte si premier. Aici e normalitatea. Dar dl Iohannis ne-a anuntat ca e nevoie de o noua guvernare. Este jucator si Klaus Iohannis. Deci sunt decizii importante de luat, nu ne mai permitem sa vopsim gardul. Sa gasim vinovati unde a fost performanta nu va ajuta partidul sa fie mai puternic.”

Ivan a recunoscut ca partidul din care face parte este intr-o situatie dificila si ca vrea sa candideze pentru functia de presedinte al social democratilor pentru ca nu crede in solutiile propuse de Liviu Dragnea

“Voi candida la presedintia Partidului Social Democrat (PSD). Este responsabilitatea mea ca, atunci cand nu sunt de acord cu propunerile facute de Liviu Dragnea, de actuala conducere sa vin cu o alternativa”, a declarat Catalin Ivan intr-un interviu acordat, luni, jurnalistilor de la Ziare.com.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 ian, 20:16
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ