Mircea Geoană – un mister și un eșec

| 20 ian, 15:46

Mircea Geoană ȋncearcă să se reinventeze politic printr-o nouă construcție ce se vrea o alternativă la PSD. Propunerea lui nu aduce nimic consistent pe scena politică și are mari șanse să fie sortită eșecului, ca și precedentele ȋncercări de acest fel. Marea problemă a fostului președinte PSD este că nu prezintă credibilitate și asupra lui planează un mister legat de relația cu Federația Rusă.

Mircea Geoană PSD. Fostul lider social-democrat Mircea Geoană a lansat noi atacuri la adresa conducerii PSD și a promis că ȋn câteva săptămâni va demara discuții privind formarea unui „nou PSD”, care, ȋn scurt timp, să formeze o coaliție dreapta-stânga, de tip german. La apelul lansat de fostul președinte PSD a răspuns doar Marian Vanghelie (de asemenea, exclus din PSD) și Florentin Gust, un deputat extrem de apropiat de Geoană.

Citește și: UNPR dă de pământ cu Mircea Geoană: Este un TRĂDĂTOR

Ca și la precendentele lansări de noi formațiuni politice, Mircea Geoană se confruntă cu problema lipsei de sprijin. De exemplu, ȋn 2011, senatorul a ȋnregistrat un eșec atunci când la Căminul Cultural din Dăbuleni au răspuns apelului de mobilizare al acestuia doar câteva zeci de persoane, neconcretizându-se nicio nouă formațiune politică. Acesta a suferit un eșect și ȋn 2012, atunci când a lansat platforma politică „România noastră”.

Mircea Geoană eșec. Principala problemă a lui Mircea Geoană ține de faptul că e perceput ca o persoană necredibilă, care nu mai poate face performanță ȋn politică. Pe lângă acest aspect și poate și mai grav este faptul că asupra lui planează un mister privind relații foarte apropiate cu Federația Rusă. Acesta a efectuat pe 27 aprilie 2009 o vizită privată la Moscova, unde s-a ȋntâlnit cu consilierii preşedintelui Medvedev. Ȋntâlnirea a fost intermediată Boris Golovin (presupus ex-ofiţer GRU), om de afaceri cu interese în domeniul energetic din România și apropiat al ologarhilor ruși. Mai mult, în septembrie 2008, Geoană a mai efectuat o vizită la Moscova, unde a lansat o serie de declarații pro ruse.

Citește și: Mircea Geoană şi-a pierdut CASA în care locuia

Ȋn ciuda realizărilor avute ȋn funcția de ministru de Externe ȋn cabinetul Năstase, Mircea Geoană va rămâne ȋn memoria colectivă sub apelativul dat de Ion Iliescu, de „prostănac”. Din nefericire pentru fostul social-democrat și această nouă ȋncercare de a se reinventa va fi sortită eșecului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 17:47
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]
20 ian, 15:55
Dan Slugarescu
credibilitate,numele tau este Ciprian Stan
"Marea problemă a lui Iohannis – lipsa de pregătire pentru orice"
Ciprian Stan

12 noi, 2014
20.01.2015
Marea problemă a lui Ciprian Stan– nu prea le nimereste"
in schimb,bine slugareste...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ