Iohannis, bilanţ pe Facebook la o lună de la preluarea mandatului

| 21 ian, 10:34

Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care susţine că la doar o lună de la preluarea mandatului a parcus deja primii paşi spre "România lucrului bine făcut." Aici face referire la demersurile privind independența justiției, creșterea bugetului Apărării, consolidarea Parteneriatului cu SUA, admiterea în Schengen și reconfirmarea acțiunilor la nivelul NATO.

Mesajul postat de preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook arată aşa: "În cele 30 de zile de la preluarea mandatului de președinte al României am parcurs primii pași instituționali către proiectul "România lucrului bine făcut". Independența justiției, creșterea bugetului apărării în contextul geopolitic actual, consolidarea Parteneriatului Strategic între România și Statele Unite ale Americii, evoluția admiterii în spațiul Schengen și reconfirmarea acțiunilor ferme la nivelul Alianței Nord-Atlantice sunt doar câteva dintre temele în direcția cărora am inițiat demersuri. Voi continua acest drum alături de dumneavoastră, printr-un dialog permanent, prin colaborare și respect față de valorile democrației".

Klaus Iohannis a preluat mandatul de preşedinte al României pe 21 decembrie 2014.

Citeşte şi: Emoţii pentru preşedintele KLAUS IOHANNIS. Procesul de incompatibilitate se încheie astăzi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ