Klaus Iohannis, interviu în New York Times. Preşedintele se plânge de actualul Guvern

| 20 ian, 21:39

Președintele Klaus Iohannis a spus în această seară, într-o postare pe Facebook, că România are nevoie „de un guvern suficient de puternic și cu o viziune economică pe termen lung” și care să vină cu un nou mod de abordare și care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar”.

„Într-un interviu acordat astăzi pentru cotidianul New York Times, am explicat că în economia românească e nevoie de reguli mai puține și mai simple. Avem nenumărate reguli care se schimbă încontinuu și asta îi descurajează pe investitori. Avem nevoie de un guvern suficient de puternic și cu o viziune economică pe termen lung, care să schimbe lucrurile. Ne trebuie un guvern care să vină cu un nou mod de abordare și care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar”, a scris președintele pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Klaus Iohannis s-a întâlnit astăzi, la Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta despre criza francului elvețian, care afectează aproximativ 75.000 de familii care au credite în moneda elvețiană.

„Am avut astăzi la Palatul Cotroceni o întrevedere cu domnul Prim-ministru Victor Ponta în cadrul căreia am discutat situația economică în contextul crizei francului elvețian, precum și despre activitatea executivului din această perioadă. Pe agenda întâlnirii s-au aflat și teme legate de situația internațională actuală”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

KLAUS IOHANNIS s-a îmbogățit în ultimul an la Primăria Sibiu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ