Sebastian Ghiţă, întrebat ce impresie are despre Klaus Iohannis: Grea întrebare!

| 20 ian, 14:10

Deputatul independent Sebastian Ghiţă a declarat, marţi, că nu poate să spună deocamdată ce impresie are despre preşedintele Klaus Iohannis, pentru că nu are "suficiente informații" cu privire la personalitatea acestuia şi la "ideile pe care le apără". Ghiţă a vorbit şi despre Traian Băsescu, dar şi despre relaţia de prietenie cu Victor Ponta.

Deputatul Sebastian Ghiță a fost întrebat, la DC NEWS LIVE. ce impresie are despre Klaus Iohannis. "Grea întrebare", a spus Sebastian Ghiță.

"Nu știu să răspund, nu că mă feresc de ea. Nu mă feresc de ea, dar nu cred că astăzi am suficiente informații despre personalitatea dânsului, despre ideile pe care le apără, le sprijină și le propune societății. Sunt convins că, acum, împreună cu consilierii, elaborează un program, un traseu, beneficiază de foarte multă încredere. Vrem, nu vrem, ne-a plăcut, nu ne-a plăcut, am ajuns în această configurație politică, este președintele țării, și așteptăm lucruri pe care să le împingă în societate", a explicat deputatul.

Întrebat dacă Traian Băsescu a făcut bine sau dacă a făcut rău României, Sebastian Ghiță a spus: "Este simplu. În unele acțiuni, Traian Băsescu a făcut bine. De exemplu, este o chestiune care poate nu este una atât de vizibilă, dar conștient sau inconștient a permis construirea unui sistem care astăzi în mod evident nu îi mai aparține. Așadar, dacă vrem să îi recunoaștem vreun merit, putem spune că Traian Băsescu a ținut vie ideea că justiția trebuie să funcționeze în România. Astăzi, eu nu mai știu ca în București sau în alte județe să se dea șpăgi pentru a se influența diferite procese".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ