Udrea s-a îmbogăţit de pe urma lui Băsescu. Câţi bani a încasat din subvenţiile terenurilor de la Nana

| 20 ian, 23:24

Celebra moșie a lui Traian Băsescu de la Nana a ajuns la nimeni altcineva decât Elena Udrea. Anul trecut, fermiera Elena Udrea a cerut, prin firma sa, subvenţii agricole pentru terenul de la Nana al Ioanei Băsescu, luat în arendă.

Firma Elenei Udrea, Agro Green Nana, a lucrat în arendă cele aproximativ 290 de hectare de teren agricol din comuna Nana, judeţul Călăraşi, ale Ioanei Băsescu, pe care a cultivat orz şi grâu. Arendaşa a depus cerere la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru acordarea subvenţiilor agricole şi a primit deja avansul.

"Valoarea autorizată şi plătită efectiv beneficiarului Agro Green Nana SRL a fost de 88.374,59 de lei (n.r. - aproximativ 20.000 de euro), reprezentând avansul aferent schemei unice de plată pe suprafaţă (SAPS) - campania 2014. Urmează ca în perioada următoare să fie autorizată la plată şi diferenţa SAPS", a precizat directorul general al APIA, Mihail Spătărelu-Puţintei pentru Ring.

Având în vedere faptul că avansul este de 69 de euro/hectar, un simplu calcul arată că cererea privind subvenţiile agricole i-a fost acceptată firmei Elenei Udrea pentru toate cele aproximativ 290 de hectare.

Noi DEZVĂLUIRI în dosarul Microsoft. Elena Udrea: Victor Ponta a luat bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ