Lovitură de teatru în războiul Bercea-Băsescu. DECIZIA îl vizează pe fostul preşedinte Traian Băsescu

| 20 ian, 09:16

Pavel Abraham, avocatul lui Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial, anunța că a vorbit cu clientul său, iar acesta va scoate noi înregistrări bombă chiar cu fostul președinte Traian Băsescu. Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, susține însă contrariul și a precizat că familia sa a cedat în războiul cu fostul președinte.

“Eu cred că domnul general nu a înţeles bine, nu se face nicio plângere împotriva lui Traian Băsescu. Că s-au făcut destule plângeri şi nu s-a luat niciuna în consideraţie. De ce să facă tata plângere împotriva lui Băsescu, să-l înfunde Băsescu?!... Păi, uitaţi-vă: noi suntem toţi arestaţi, tata şi mama sunt la puşcărie, la fel Florin (n.r. - zis «Băsică»), la fel şi soţul meu, eu sunt în arest la domiciliu, iar Mircea Băsescu e acasă şi-i dă şi voie să meargă la serviciu de două ori pe săptămână. Toate instanţele din Constanţa sunt ale lui Mircea Băsescu. Are oameni peste tot. O să vedeţi că el nici nu o să facă puşcărie. A făcut şase luni în arest, mai face şase luni la domiciliu şi i-a dat pedeapsa, alta nu mai face. (...) Nu mai avem niciun curaj, mâncaţi-aş sufletu`! Că, uite, Mircea e liber, şi bărbatu-meu e în puşcărie că i-a zis: «Dă-ne banii, naşule, dă-ne banii noştri, că mergem la DNA!...»”, a declarat Izaura, potrivit Ring.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 16:38
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]
20 ian, 12:35
radu
cazul bercea mondialul
Nu stiu ce sa cred, dar aceasta telenuvela nu se va sfarsi bine pentru uni care au indemnat la lucruri nefericite. Semnele de intrebare privind filmul original cu M.Basescu se mentin, iar soarta banilor nu a fost elucidat. Cine si ce rol a avut in acest caz si pentru ce?
20 ian, 09:46
gigi pitpalac
care este lovitura de teatru?
de fapt care este subiectul?
2 romi,din aceeasi familie se contrazic
logic la romi
pseudoziarista a compilat scurt
vremuri de criza....sau criza de inspiratie...sau incapacitate de a dezvolta si analiza un subiect de interes?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ